Csizmár István honlapja
 
 
 
 
Első oldal

Kedves István!Most egy kicsit több időm volt és barangoltam az oldaladon.Őszintén lenyűgöző, jól sikerült és színes. A képeket nézve egy kicsit irigykedtem,mikor végig néztem,bámulatosak a pasztelljeid.Nekem egy kiegyensúlyozott boldog embernek tűnsz,akit ez a felfordult világ nem tud befolyásolni,de ne is hagyd magad.Nekünk alkotóknak talán ez a szerencsénk,hogy menekülni tudunk ebbe a világba.Örülök,hogy megnéztem,öröm volt.Szerencsésnek tartalak és egy kicsit irigykedve láttam,hogy jártál a Potrik művész úrnál.Üdvözlettel Herczegh Zsuzsanna

Herczegh Zsuzsa
2009-04-19 18:43:54
Kedves Tünde!
Nagyon köszönöm a kedvességét, én is örülök, hogy megismerhettem!:)))

Csizmár István
2009-04-03 20:19:02
Üdv ryse!
Örülök, hogy idetaláltál.:)
A természet szeretetét illetően a legteljesebb mértékben egyetértek veled!
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat!

Csizmár István
2009-04-03 20:16:09
Kedves Zsuzsa!
Valóban túlzásokba estél!:)
Köszönöm szépen a látogatást!

Csizmár István
2009-04-03 20:12:41
Kedves István elsösorban gratulálok a tehetségének a weboldalának,örülöl hogy meg ismerhetem itt Erdély-ben Ön egy igazi Uriember.
Nagy meglepödötségemre meg találtam az Ön weboldalán az egyik gyerekkori kedvenc képemet mely-nek cime"Fekete kerámiás csendélet"nagyon tetszenek az ilyen képek.
További sok sikert kivánok.
Tisztelettel György Fazakas Tünde.

György Fazakas Tünde
2009-04-03 09:50:41
Szia István!

Nagyon jó az oldalad, a természetimádatod átjön az oldal színein is. Jó nézegetni a képeid, mint már írtam egy másik oldalon vissza a természethez érzésem támad. Jó terápia lenne a ma rohanó emberének minden héten 1 nap a természetben, no mobil, no tv, no munka, no stessz. Szerencse hogy vannak olyan művészek mint Te akik behozzák nekünk ezt az érzést a szobába, de mint tudod rólam fotósként járom én is a tájakat, erdőket, mezőket, és abban élek amiben szeretnék, nem érdekel a betonrengeteg, a sok érdektelen rohanó droid ember, a politika, nem érdekel a civilizáció rossz oldala, nálam többet ér egy pipacsos mező, egy erdei becsillanó napsugár, egy búzamező, egy patak.
A pasztellel a Te sugallatodra kezdtem foglalkozni, és gyakorlok erősen, bár nem 1-2 hónap, de hamarosan elő merek állni kész dolgokkal eléd. Addig is sok sikert és kreativitást, csodálatomat a képeid iránt meg már tudod.
Minden jót és üdv rySe


rySe
2009-03-28 22:41:10
Kedves István!
A Képafalon oldalairól idetaláltam! És itt most már kérdezősködés nélkül is sokat megtudhattam rólad!

Öröm számomra annak megtapasztalása, hogy emberségesen, nyitottan fordulsz embertársaid felé, a tehetséged, tudásod nem vakít el, nem tesz gőgössé! Szeretettel fordulsz minden- és mindenki felé!
Hatalmas alázat van benned! És ettől Hatalmasra Nőttél! Igazi Művész-Ember vagy!

Már tudom, mit fogsz válaszolni: Kikéred magadnak ezt az ömlengő "dicshimnuszt"! Csak kérd ki Magadnak, akkor is Nekem van igazam!

Örülök Neked és szeretem a festményeidet:

B.Margit/Zsuzsanna a "Képafalonról"
2009-03-19 09:22:38
Örülök a látogatásotoknak, kedves Mária és Imre!
Köszönöm a kedves szavakat és a jókívánságokat!


Csizmár István
2009-03-18 16:30:01
Kedves István!
Kissé lemaradva, de felfedeztem honlapodat. A képek egy részét már ismertem, de nagyon sok még ismeretlen volt számomra. Öröm volt nézelődni.
Gratulálok és további sok sikert kívánok az alkotáshoz.
Üdvözlettel:

Tőzsérné Balázs Mária
2009-03-12 19:30:14
Jó volt itt időzni István! Mindig szívesen töltöm az időmet a képeid között! :-)
A remek alkotások nagyszerű élményhez juttatnak!
További jó alkotómunkát és sok sikert kívánok! :-)Szeifert Imre
2009-03-10 08:34:24